Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вчера забирам приятелката си от тях към 18-19.00h. Срещу кооперацията й има едно малко фитнесче. Седнали отвън няколко момченца, радват се на времето. Отидох при тях, че не ми се стоеше в колата и да мине време. Единият от тях се напил като свиня, едвам говори. Лошо няма, ама нали знаете че пиян не знае какво говори. Докато ме четкаше колко хубава двойка сме били с нея и се изцепи с коментар за нея уж на майтап. А аз как "не връщам задна"... Тъкмо един месец от както ми приключи последното дело ... Еми виновен съм, можех да си "седна на гъза"... Виновен съм!
    Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Ами сега съм на градус...Аре наздраве....без значение е кой кога се е объркал....важно е да не объркаме на пияно мъжа с жена и да попаднем на някой травестит)
      Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Ти си се напил.....каква 164-ка кви пет лева...?
      п.с. май говорим за рзлични неща...или аз не съм в час

Ооо и аз незнам кога и какво съм писал

Ама за травестит и дума да не става пепел ти на ....

Айде наздраве
      sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от Lqnkata Покажи съобщение
        Вчера забирам приятелката си от тях към 18-19.00h. Срещу кооперацията й има едно малко фитнесче. Седнали отвън няколко момченца, радват се на времето. Отидох при тях, че не ми се стоеше в колата и да мине време. Единият от тях се напил като свиня, едвам говори. Лошо няма, ама нали знаете че пиян не знае какво говори. Докато ме четкаше колко хубава двойка сме били с нея и се изцепи с коментар за нея уж на майтап. А аз как "не връщам задна"... Тъкмо един месец от както ми приключи последното дело ... Еми виновен съм, можех да си "седна на гъза"... Виновен съм!

Еееее да внимавам, като говоря с теб тогава САМО внимавай, че имам 3 ти дан Зелен колан по тайкуондо
        sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

• Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
          Еееее да внимавам, като говоря с теб тогава САМО внимавай, че имам 3 ти дан Зелен колан по тайкуондо
          Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

Вчера забирам приятелката си от тях към 18-19.00h. Срещу кооперацията й има едно малко фитнесче. Седнали отвън няколко момченца, радват се на времето. Отидох при тях, че не ми се стоеше в колата и да мине време. Единият от тях се напил като свиня, едвам говори. Лошо няма, ама нали знаете че пиян не знае какво говори. Докато ме четкаше колко хубава двойка сме били с нея и се изцепи с коментар за нея уж на майтап. А аз как "не връщам задна"... Тъкмо един месец от както ми приключи последното дело ... Еми виновен съм, можех да си "седна на гъза"... Виновен съм!
            Ама кво се е изцепил???? Ти шамар с крак ли му удари???
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Бонев, да не пропуснеш днес бързата алфа да почерпи, като гледам в форума станал пълнолетен)
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Бонев, да не пропуснеш днес бързата алфа да почерпи, като гледам в форума станал пълнолетен)
                Цялата наша бригада ще го дебне......
                sigpic
                Subaru Legacy 3.0 H6
                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                  Е оти и купуваш............???????
                  Щото от 2 години ми циври, с ръчни скорости ще и требе още 2 години да свикне, първо мрънкаше за 147 селеспиид, а ако и взема такава гаранция ще я тресне някъде, и ще трябва да се развеждам.....а хареса и Смарт, и след едно - две каскота и да го натроши ич няма да ме е яд.....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    Ама кво се е изцепил???? Ти шамар с крак ли му удари???
                    ... ми щом съм се впрегнал, значи не е било за казване. А щом днес е минал през фитнеса да ми се извини, значи не ме е разбрал погрешно. Най-смешното е че не помнел за какво сме се сдърпали... иначе се извинява...

Comment

... ми щом съм се впрегнал, значи не е било за казване. А щом днес е минал през фитнеса да ми се извини, значи не ме е разбрал погрешно. Най-смешното е че не помнел за какво сме се сдърпали... иначе се извинява...
                      Ми удари му още едно карате в бъбреците да се сети..........
                      sigpic
                      Subaru Legacy 3.0 H6
                      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                      0888 511 533 - Бонев

Comment

не се и обвинявай!Извинявай за баналния израз,ама прави каквото трябва,пък да става каквото ще.Ако си бил сам както и да е,но обиждайки приятелката ти-обиждат тройно тебе.
                        Браво на тебе!Аман от меки китки!Наздраве!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Имах работа в Боровец събота и неделя с един човек. Предложи да идем с неговата кола, че не може да и се нарадва още (има я от 3 седмици). Колата е БМВ 330d XDrive чистоновичка. Та идва да ме забира в събота и ми хареса много. По пътя се представи чудесно (не сме я настъпвали, че е прясна още). Започнах да я гледам по-така . Направи ми впечатление , че е М пакета. Лудница!!! При връщане към Пазарджик не се сдържахме... спряха ни за превишена скорост
                          Признавам се за виновен! Макар и мислено я пожелах! Обещавам само този път, за напред само Алфа :Д

Comment

• BMV ot M seriqta sa neveroqtni!!Az sashto haresvam Alfa no................M e super

Comment

• Ето пък аз какво мернах днес при Южния парк :P
                              Attached Files
                              Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

• Заминавам на вила и май пак ше си махна главата..... Яко пиенЙЙе и Йеб+нЙЙе....
                                sigpic
                                Subaru Legacy 3.0 H6
                                Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                                0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                                X